måndag 14 oktober 2013

Vilken otroligt blomvillig Primula denna Tofsviva är.Fortfarande nu i mitten på Oktober och efter flera är den lika fin.



håller på och testar olika sätt att kunna behålla mina följare på och att ni ska kunna kommentera,men jag vet inte hur det går.

6 kommentarer:

Susanne sa...

Härligt med växter som blommar in i det sista. Mina rosa kantväxter, minns inte vad de heter nu, satte igång att blomma igen i slutet på september.. härligt :)
Till kommentarer rekommenderar jag Disqus eller Intense Debate snarare än Bloggers inbyggda kommentarssystem. Jag använder Wordpress men om jag av någon anledning skulle använda Blogger så skulle jag definitivt använda Intense debate. Bloggers egna krånglar alldeles för mycket med iphone/ipad, och varför i hela världen ska det finnas ett alternativ att kommentera som "anonym"?

LINDA sa...

Hej på dig!

Kul med en ny blogg – hur kommer det sig att du kör den i stället eller blir det två nu?

Kram
//Linda

trädgårdsdrömmar sa...

Den andra går inte att kommentera i om man inte har ett Googlekonto.Blev så tokigt när jag råkade koppla bloggen till Google+ och hade aktiverat den kommentar rutan.Men jag kommer fort sätta med den också lite då och då.Har ju ett reklamavtal på den bloggen.Det går inte att koppla tillbaka bloggen när jag väl hade aktiverat kommentarruta .I alla fall så kan jag inte göra det.Gunsan.

Susie på Stjärnarve... sa...

Jag "tror" att jag anslutet mig nu! I alla fall hoppas jag det.....

Anonym sa...

Hej hej! Jag vill vara med och tar då 1 lott.

Kramis Chris
sepamej@hotmail.se

Meta i Falun sa...

Härligt. Jag har sått tofsvivan men inte lyckts få någon planta. Den är urläcker.
Jag har också självsådda penseer som blommar nu, det glädjer en extra mycket inför hösten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...